minus
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
plus

OlalaMë 28 Shtator 2015, Aleanca franceze e Prishtinës organizon sesionin e ri të kurseve të frëngjishtes, të shqipes dhe të serbishtës për të rriturit, për fëmijë dhe për adoleshentë.

 

Për orarin me detaje klikoni këtu

 

 

 

  

allianze francaise shqip

Video

PENDENTIF - "Jerricane" (official video)

Abonohu në Newsletter