minus
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
plus

Aleanca Franceze organizon një kamp veror për fëmijë dhe të rinj, "Vera Frankofone" nga 31 korriku deri më 4 gusht, nga ora 09:00 deri 17:00.

Për 5 ditë, pesëmbëdhjetë të rinjtë e moshës 10 deri 17 vjet do të marrin dy orë kurse të gjuhës frënge çdo mëngjes; ne gjithashtu do të organizojmë për ta punëtori kreative dhe aktivitete kulturore (film, zbulimin e trashëgimisë kulturore të Prishtinës dhe rrethinat e saj ...).

Regjistrimi kushton 60 euro për fëmijë për të gjithë javën!

Video

PENDENTIF - "Jerricane" (official video)

Abonohu në Newsletter