minus
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
plus

Aleanca Franceze organizon një program veror për fëmijë nga 7 deri më 11 gusht, nga ora 13:30 deri 18:00.

Për 5 ditë, pesëmbëdhjetë fëmijë të moshës 6 deri 12 vjeç do të marrin dy orë kurse të gjuhës frënge çdo ditë; ne gjithashtu do të organizojmë për ta punëtori kreative dhe aktivitete kulturore.

Çmimi: 30€ për fëmijë për të gjithë javën!

Video

PENDENTIF - "Jerricane" (official video)

Abonohu në Newsletter