Ekspertiza
- AF Prishtina është shkolla kryesore për mësimin e frëngjishtes në Prishtinë, me profesorë të kualifikuar
- AF Prishtina është e vetmja qendër zyrtare e provimeve DELF / DALF në Kosovë

Kurse të personalizuara
- Kurse të frëngjishtes profesionale si frëngjishte biznesi, frëngjishte ligjore, etj
- Kurse të orientuara për të shprehurit me gojë që mbahen vetëm në frëngjisht

Orari dhe fleksibiliteti
- Të gjitha nivelet
- Opsione të ndryshme në varësi të orarit tuaj

Më shumë se vetëm kurse
- Ne kemi bibliotekën franceze të pasur me DVD, libra dhe revista
- Organizojmë një gamë të gjerë të aktiviteteve kulturore dhe ju ftojmë në kulturën franceze