Contact

Të dhënat kontaktuese

Orari i punës

E Hënë-E Enjte : 10h-13h dhe 14h-18:30h

E Premte-E shtunë : 10h-14h


Rruga UÇK 25/a

10 000 Prishtinë / Kosovë


info@af-pristina.com

Tel: 038 242 005 / 044 30 90 94