Aleanca Franceze organizon një program veror për fëmijë nga 7 deri më 11 gusht, nga ora 13:30 deri 18:00.

Për 5 ditë, pesëmbëdhjetë fëmijë të moshës 6 deri 12 vjeç do të marrin dy orë kurse të gjuhës frënge çdo ditë; ne gjithashtu do të organizojmë për ta punëtori kreative dhe aktivitete kulturore.

Çmimi: 30€ për fëmijë për të gjithë javën!

Aleanca Franceze organizon një kamp veror për fëmijë dhe të rinj, "Vera Frankofone" nga 31 korriku deri më 4 gusht, nga ora 09:00 deri 17:00.

Për 5 ditë, pesëmbëdhjetë të rinjtë e moshës 10 deri 17 vjet do të marrin dy orë kurse të gjuhës frënge çdo mëngjes; ne gjithashtu do të organizojmë për ta punëtori kreative dhe aktivitete kulturore (film, zbulimin e trashëgimisë kulturore të Prishtinës dhe rrethinat e saj ...).

Regjistrimi kushton 60 euro për fëmijë për të gjithë javën!

OlalaMë 28 Shtator 2015, Aleanca franceze e Prishtinës organizon sesionin e ri të kurseve të frëngjishtes, të shqipes dhe të serbishtës për të rriturit, për fëmijë dhe për adoleshentë.

 

Për orarin me detaje klikoni këtu

 

 

 

  

allianze francaise shqip