images.jpg

 

 

Më 15 Shkurt 2016, Aleanca franceze e Prishtinës organizon sesionin e ri të kurseve të frëngjishtes, të shqipes dhe të serbishtes për të rritur, fëmijë dhe adoleshentë.

 

Për orarin me detaje klikoni këtu

 

Për informata shtesë, na kontaktoni!

044 309 094 / 038 242 005

 

 

 

 

 

12622524_1066785823342456_7687150781834741490_o.jpg