Aleanca Franceze organizon aktivitete të ndryshme për fëmijë prej moshës (4 deri 10) vjeç,të Shtunën me 29 Tetor  2016,prej orës 10:30 deri në ora 12:00.
 
 Cmimi : 5 € 
 
 Ju mirëpresim! 
4.jpg
 
 

Aleanca franceze ju informon se që nga 1 shkurti 2016 orari e ri i punës është:

E hënë - E enjte - 10:00 -13:00 dhe 14:00 - 18h30
E premte - E shtunë: 10:00 - 14:00

images.jpg

 

 

Më 15 Shkurt 2016, Aleanca franceze e Prishtinës organizon sesionin e ri të kurseve të frëngjishtes, të shqipes dhe të serbishtes për të rritur, fëmijë dhe adoleshentë.

 

Për orarin me detaje klikoni këtu

 

Për informata shtesë, na kontaktoni!

044 309 094 / 038 242 005

 

 

 

 

 

12622524_1066785823342456_7687150781834741490_o.jpg